Почетна страница > Новости

Злочинцу су дани одбројани: Муж убијене певачице Јелене Марјановић зна када ће бити ухапшен њен убица!

pink.rs   | 02.05.2017.

- Будимо стрпљиви још мало, злочинцу су дани одбројани, дајте максималну подршку србској полицији и врхунским инспекторима Трећег одељења - између осталог је написао супруг певачице Јелене Марјановић на друштвеној мрежи Фејсбук
Злочинцу су дани одбројани: Муж убијене певачице Јелене Марјановић зна када ће бити ухапшен њен убица!

 Зоран Марјановић, супруг зверски убијене певачице Јелене Марјановић каже да су злочинцу, који је тачно пре годину и месец дана одузео живот његовог супрузи, дани одбројани.

Марјановић, који наводи да је донекле упућен у истрагу, на свом Фејсбук профилу поставио је статус у којем истиче да не треба нико да сумња у рад полиције и да је неопходно само још мало стрпљења до расветљења злочина који и данас потреса Србију. Уверен је и самим тим напомиње да резултат истраге неће изостати.

 

– И немојте молим вас ни једног тренутка посумњати у рад полиције. Говорим вам, јер сам упућен донекле у њихов рад и тврдим да резултат истраге неће изостати. Будимо стрпљиви још мало, злочинцу су дани одбројани, дајте максималну подршку србској полицији и врхунским инспекторима Трећег одељења – између осталог је написао супруг певачице Јелене Марјановић на друштвеној мрежи Фејсбук.

Јелена Марјановић, да подсетимо, нестала је у суботу, 2. априла око 15 сати док је трчала насипом у борчанском насељу Црвенка.

Уместо да се након рекреације на коју је, према изјави њеног супруга Зорана Марјановића, отишла са њим и ћерком Јаном, упути прво кући а затим код болесне а сада већ покојне мајке Зорице, сутрадан је у каналу недалеко од насипа пронађено њено унакажено тело.

Њен нестанак полицији је пријавио, нешто пре 20 часова у суботу, 2. априла, супруг Зоран Марјановић, после чега се полиција одмах дала у потрагу. Прво је пронађен Јеленин мобилни телефон, а затим и њено тело.

 

Обдукција је показала да није силована, а да је усмрћена управо 2. априла између 16.30 и 17 сати тупим предметом са којим јој је задато око 20 удараца по глави и телу.
Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >
Остале новости


Остале новости из рубрике »