autoBerza.biz
Почетна страница > Новости

Јуче, са почетком у 13,00 часова у просторијама Агенције за безбједност саобраћаја у Бањој Луци одржана је ХХ редовна сједница Савјета за безбједност саобраћаја Републике Српске11.10.2017. год.
На ХХ сједници Савјета за безбједност саобраћаја разматрани су закључци са претходне, ХIX сједнице Савјета за безбједност саобраћаја и њихова реализација, информација о стању безбједности саобраћаја на путевима Републике Српске за период јануар-aвгуст 2017. година као и Информација о стању безбједности путева, идентификацији опасних мјеста и реализацији процедура провјере безбједности саобраћаја на одабраним дионицам.

Присутни су информисани и о организацији VI међународне конференције „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“, Бања Лука, октобар 2017. године.

Обзиром да се једна од тачака дневног реда односила на информацију о стању безбједности путева сједници Савјета присуствовали су и директор ЈП „Ауто-путеви Републике Српске“ Душан Топић и директор ЈП „Путеви Републике Српске“ Ненад Нешић.

 

 

   • Извор
  • Нова звездана стаза
  • / absrs.org


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕАББ –ов систем брзог пуњења ће пунити електричне аутобусе у Намуру, главном граду региона Валонија, у зони без загеђења издувним гасовима. АББ ће доставити, у сарадњи са компанијом Волво... Обавезно поштујте вриједности притиска које препоручује произвођач јер су оне прилагођене вашем возилу. Тако ћете побољшати перформансе ваших пнеуматика и вашу сигурност.   Пнеуматик природним путем губи притисак зрака, а исти...
Остале новости из рубрике »