Почетна страница > Новости

Сексом до бољег здравља : PornHub програм за фитнес (Видео)

   | 22.05.2016.

Умјесто да своје вријеме проводите у теретани, зашто једноставно не бисте вјежбали радећи нешто што спада у најомиљеније људске активности.
Сексом до бољег здравља : PornHub програм за фитнес

PornHub  је креирао нови програм који за циљ има промовисање тјелесних вјежби и стварања мишића кроз секс. Програм "BangFit" подразумијева праћење и копирање поза на приложеним видеима.

"Ми знамо да постоји једна активност за коју су људи увек мотивисани и за коју никада нико није превише заузет", рекао је Кори Прајс из PornHubа.
 
Играчи могу синхронизовати своје телефоне како би пратили свој прогрес у виду сагорелих калорија. Приложени видеи налазе се у три верзије – за вежбање у соло активностима, за вежбање практикују'и класичан секс и за оне који  учествују у сексу у троје.
 
Иако све звучи помало шашаво, PornHub обећава да је "BangFit" дизајниран након дуготрајног истраживања већ постојећих начина телесних вежби кроз секс и након консултовања са стручњацима фитнеса.
 
Да све буде занимљивије, PornHub  продаје посебне каишеве на које се могу причврстити телефони како би могли бељежити брзину и сопствене покрете.

 Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >
Остале новости


Остале новости из рубрике »