enekretnine.info - vrh
Почетна страница > Новости

Први пут продужени боравак за дјецу I, II и III разреда

Први пут продужени боравак за дјецу I, II и  III разреда
18.01.2018. год.

 ЈУ ОШ "Иван Горан Ковачић" Мркоњић Град први пут организује бесплатан продужени боравак за ученике I, II и III разреда, од другог полугодишта  школске 2017/2018. године.

Савремени начин живота све већем броју родитеља намеће потребу за збрињавањем дјетета млађег школског узраста које након школе одлази кући и без надзора проводи вријеме до повратка родитеља са посла.

Самосталан боравак код куће излаже дијете многим опасностима, а страх и  брига родитеља намећу потребу за  ораганизованом бригом о дјетету.

Продужени рад након редовне наставе – “продужени боравак”,  један је од модела којим се могу ријешити наведени проблеми, нарочито у градским, урбаним срединама.

Нова улога школе је на тај начин рационално и максимално искоришћена,  јер пружа небројене могућности дјеловања у циљу правилног раста и развоја дјетета у квалитетну особу, корисну својој породици и заједници.

Продужени боравак је бесплатан за ученике наше школе, осим уколико би се

организовала исхрана.

         Детаљније информације о продуженом боравку можете добити у просторијама

ЈУ ОШ "Иван Горан Ковачић" Мркоњић Град или на телефон 050/211-367.

   • Извор
  • vijesti.RS
  • / www.Mrkonjic-Grad.RS


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

 Теодора Џехверовић и Анђело Ранковић почели су своју везу у најгледанијем ријалитију на овим просторима "Задруга", а упркос великим турбуленцијама, ова љубав опстала је све до данас.


"Резолуција 1244 има тежину одлука Бечког и Берлинског конгреса"


Функционер Демократске народне партије Никола Јовановић оптужио је премијера Душка Марковића да води “издајничку спољну политику”, јер је властима у Приштини предао дио територије Црне Горе.

У Русији се цени чињеница да Србија чува сећања на војнике Црвене армије, рекао је руски министар спољних послова Сергеј Лавров. "Током Другог светског рата Црвена армија је учествовала у...


Бивши директор Ције је саопштио да се САД мешају у изборе других земаља. Запажање високог званичника америчке обавештајне службе уследило је након оптужнице против више Руса за наводно мешање...


Остале новости из рубрике »