enekretnine.info - vrh
Почетна страница > Новости

Први пут продужени боравак за дјецу I, II и III разреда

Први пут продужени боравак за дјецу I, II и  III разреда
18.01.2018. год.

 ЈУ ОШ "Иван Горан Ковачић" Мркоњић Град први пут организује бесплатан продужени боравак за ученике I, II и III разреда, од другог полугодишта  школске 2017/2018. године.

Савремени начин живота све већем броју родитеља намеће потребу за збрињавањем дјетета млађег школског узраста које након школе одлази кући и без надзора проводи вријеме до повратка родитеља са посла.

Самосталан боравак код куће излаже дијете многим опасностима, а страх и  брига родитеља намећу потребу за  ораганизованом бригом о дјетету.

Продужени рад након редовне наставе – “продужени боравак”,  један је од модела којим се могу ријешити наведени проблеми, нарочито у градским, урбаним срединама.

Нова улога школе је на тај начин рационално и максимално искоришћена,  јер пружа небројене могућности дјеловања у циљу правилног раста и развоја дјетета у квалитетну особу, корисну својој породици и заједници.

Продужени боравак је бесплатан за ученике наше школе, осим уколико би се

организовала исхрана.

         Детаљније информације о продуженом боравку можете добити у просторијама

ЈУ ОШ "Иван Горан Ковачић" Мркоњић Град или на телефон 050/211-367.

   • Извор
  • vijesti.RS
  • / www.Mrkonjic-Grad.RS


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ


Портпарол Министарства спољних послова Марија Захарова критиковала је низ иностраних препорука за предстојеће Светско првенство у Русији. "Не даје спокоја нашим партнерима Светско првенство у фудбалу које ће се одржати...


Ирански министар спољних послова Мухамед Џавад Зариф је за коментаре америчког државног секретара Мајка Помпеа о Ирану рекао да су засновани на „неистинитим и старим илузијама“. Зариф је навео да...


Начелник главне оперативне команде Генералштаба Војске Русије генерал-пуковник Сергеј Рудској је саопштио о ослобођењу предграђа Дамаска од стране сиријске војске. Према његовим реч


Остале новости из рубрике »