Python
Почетна страница > Новости
Славица Јовановић

Петиција Слобода за Србина Генерала Полиције др Братислава Дикића !

Генерал Полиције др Братислав Дикић Србин, Православац и Родољуб говори истину , коју Црна Гора која је међу првима признала Независно Косово не жели да чује !
Петиција Слобода за Србина Генерала Полиције др Братислава Дикића !
10.09.2017. год.

 Слобода за Србина  Генерала Полиције др Братислава Дикића !

 

Генерал Полиције др Братислав Дикић Србин, Православац и Родољуб говори истину ,

коју Црна Гора која је међу првима признала Независно Косово не жели да чује !

 


 


Генерал Полиције др Братислав Дикић Србин, Православац и Родољуб говори истину ,коју Црна Гора која је међу првима признала Независно Косово не жели да чује !

Правда за Србина , Православца , Родољуба, Генерала Полиције др Братислава Дикића , који  је борећи се на Косову 1999. године теже рањен у обрачуну са шиптарским терористима . Једином који се усудио да дигне глас против НАТО алијансе  у Нишу , држећи протестне митинге , против оних који су нас  бомбардовали и збок којих је Србија број један у Европи по оболелима  карцинома . И сам Дикић је тешко болестан и кренуо је заиста у манастир Острог , да секао  верник и Православац помоли пред моштима Светог Василија Острошког , где је долазио и раније , чак и онда кад му је било најтеже и кад је  је током противтерористичке акције 04.06.1999.године на КиМ теже и када је био  на опоравку  у болници у Прчњу у ЦГ.Чак је и тада  обишао је и нашу светињу манастир Острог! Што можете видети и на приложеној  фотографији . Значи,  кренуо је у манастир Острог у Православну Светињу да се помоли за здравље , али је очигледно  да Црногорци и Срби не верују у истог Бога , јер су Милогорци одавно продали веру за вечеру , највероватније на молитвеном доручку у Вашингтону . Није кренуо да прави никакав државни удар како га оптужује шиптарски и НАТО лоби . Дикић се једини усудио да дигне глас у име свих Милица Ракић , у име свих жртава НАТО бомбардовања , у име свих мајки које ће вековима у утробама носити осиромашени уранијум и зато је сада жртвено јагње у земљи , која не признаје ништа србско и у којој су Срби Православци у чељустима албанских и Нато плаћеника . Зато ако си Србин Православац , боримо се за правду за неправедно оптуженог брата Србина Братислава Дикића .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На фотографији  Генерал Братислав Дикић је током противтерористичке акције 04.06.1999.године на КиМ тезе рањен и био је на опоравак у болници у Прчњу у ЦГ. Обишао је и нашу светињу манастир Острог! 

Правда је спора, али је достижна . Јуче он ,данас ми...  На њега су уперили албанским и НАТО  кажипрстом ! Не дамо Дикића , ни било ког Србина , онима који су протерали Православље, забранили Српску Православну Цркву , хапсе православне свештенике, српске генерале, сезонске раднике из Србије . Протерали су  ћирилицу као окупаторко писмо , за Гаврила Принципа тврде да је терориста , а за Србе да су геноцидни и да морају да признају Геноцид у Сребреници . Исто говоре што и Сташа Зијовић из Никшића , предводница '' жена у црном '', наказница и ругоба  а по изгледу највероватније и трансвестит , која већ деценијама пљује по Србима . Шта рећи за земљу која је прва признала Независно Косово , чија застава сличи ко јаја јајету албанској , где су почасни грађани Улциња Тачи и Рама , а први почасни грађанин  Подгорице Стипе Месић ( сећате се оног Србе на врбе!) . Одрекли се Његоша , одрекли се свог идентитета да би били послушници Ујка Сема и Католика . Незваничне информације говоре да су  милогорску полицију још од 1996 . године , можда чак и раније  снабдевали са америчким кожним  јакнама  и да су они још тада  Православљу окренули леђа .  Борба за Дикића је борба за Православље . Брат Братислав Дикић се борио за Косово , чак и у својој Заклетви српске Жандармерије ,због  које је наилазио на потешкоће ,  уклањао је споменике албанским терористима , а постављао  споменике убијенимсрбским  полицајцима .


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чему онда слава Србине, чему Православље ? Ако га Јуде продају ко Косово . Дикић је србски херој и управо зато се нашао на удару оних који образа немају , који су први признали Независно Косово , који распарчавају нашу територију у корист Албанаца и Велике Албаније. Срби , не будите наивни , не ћутите , дигните глас за Србина , за брата који је први , иако тешко болестан  подигао глас у име свих НАТО жртава  у име Србије засуте  НАТО  пројектилима . И зато је сада утамничен у милогорском казамату и зато је сада жртвено јагње упало у клопку покатоличених Милогораца  Мила Дуванкесе . Чим је брат Дикић подигао свој глас против злотвора који  иза себе  остављају мртве , посмрчад , пустош и радијацију и неке нове Чернобиле , одмах је постао трн у оку отимачима туђих територија  и душманима Србије . Ставите прст на чело и  размислите , што им је требао баш србски генелал за наводни државни удар у Црној Гори ?!  Па отуд што ова намештаљка Милогораца добија на тежини . Требао им је човек од угледа и ауторитета , не било ко , а да при том има чинове, одликовања, беспрекорну биографију , а да је промотер Православља и родољубља . Једном речју, Србин  који би послужио као тег на кантару Јустиције , да лажна оптужница добије на тежини , јер без Дикића , та оптужница испрепаданог Мила је провидна ко целофан . Требао им је Дикић јер је верник , јер је редовно обилазио српске манастире , био на Хиландару често , ишао у Острог , скупљао од монахиња и монаха и бележио то видео записима , заборављене старе српске песме . Залагао се да се открије истина о убијеним полицајцима на Косову , које су шиптари масакрирали  моторним тестерама , а чак је и потписници ових редова понудио да напише књигу о Косметским жртвама , што сам на велику жељу и предлог нашег брата Србина Братислава Дикића и учинила и књига ће ускоро бити пред читаоцима.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Срби не наседајте , схватите да су Црногорци гује у недрима , професионалне нарикаче и гуслари из камењара који су продали своју веру за вечеру , ово се не односи на часне Србе пореклом из Црне Горе . И како су говориле мудре главе, храни пса да те уједе . Црна Гора је признавањем Независног Косова била та гуја у недрима и то нахрањено псето кога је хранила и које је ујело за Срце- Косово !  И зато Србија треба да се сети и неких ранијих забадања ножа у леђа  од стране  некадашње браће. А што изрека вели: Ако смо и браћа ,  нису нам кесе сестре. Елем, године 1945 . још један  је низак ударац Србима са Косова и Метохије , од стране Црногорца . У  питању је поп Влада Зечевић Црногорац , који је за време Титове владавине обављао функцију министра полиције . И тада је Зечевић потписао  документ у коме се  за 250 000 хиљада хиљада србских породица , трајно забрањује повратак на Косово и Метохију ! На србско Извориште и Корениште ! И тај Црногорац Влада Зечевић у Србији има своје споменике и улице које носе његово име. Зар не било логичније да споменике добију све мале Милице Ракић и остале жртве НАТО бомбардовања , да сви Стевани Синђелићи убијени од шиптарске руке добију своје улице и своје спомен чесме , А порушити издајничка ругла .

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Црногорци су давно рекли своје и ком јату припадају . Зато је требало а није касно ни сад , јер су Црногорци одавно  страни држављани , по својој сопственој жељи , укинути им све привилегије у Србији , нек иду у НАТО  камењар и нек  тамо гуслају до миле воље . Прочешљати све службе безбедности  и најурити ове змије из камењара , које не раде за српску службу ,  већ  су кртице својој матичној држави Милогорици , која не признаје ништа србско.  да се у Србији Србин пита, да Србин буде Домаћин , а не послушници НАТО алијансе и Ватиканске слуге.. Извињавам се унапред Православним Србима. И  још једном  слобода за Србина  Генерала полиције др Братислава Дикића .! Сетите се само  како су Албанци из Македоније дочекивали своје саплеменике у мртвачким сандуцима , уз највеће почасти , иако су у питању албански терористи,, како су  Муслимани  дочекивали Орића, са каквим овацијама је дочекан ратни злочинац  у Хрватској Анте Готовина , а  ми смо се унапред предали и ћутимо и кад су наши најзаслужнији и најутицајнији Срби у питању . За сваког Србина  треба да се боримо ко за зеницу свог ока  ма где се налазио , а посебно за хероја какав је  Генерал Полиције др Братислав Дикић . Наш Србин !  Наш Нишлија ! Наш херој ! Да није тако , зар би Шиптари по сазнањима ВОА  више пута покушали  на њега атентат ? Не наседајте Срби на америчку пропаганду Трулог Запада , јер Сунце се увек на истоку рађа , зар не ? Борба за Дикића је борба за Православље. Јер ово је време прелома . Сад или никад ! Ако желиш да сачуваш своју веру , територију , национални идентитет, писмо , ,порекло , корениште , родослов , своју Српску Православну Цркву , сад дигни глас .


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оптужница која се темељи на исказу једног криминалца !!!

Јер све што раде је у циљу покатоличавања  Срба и распарчавања  Српске земље . . Доказ је и случај брата Дикића . Говорио је против НАТО алијансе оно што би рекло и милион  Срба , а ухапшен је у Црној Гори , непосредном пред сам улазак Црне Горе у НАТО .  Све је јасно као дан и да је  у питању је чиста  намештаљка.! Неколико лажних сведока , продатих за шаку долара и то је то . А посебно  какав им је тек сведок сарадник ? Саша Синђелић је оптужен за убиство и друге криминалне радње и ни у једној цивилизованој и озбиљној земљи  да сведочи , а камоли да се опужница базира на сведочењу једног криминалца , али  ни Црну Гору нико  озбиљно , јер  постаје земља без корена, идентитета, католичка прчија.... И зато што хитније све Црногорце у Србији уклонит са  руководећих места , јер у Црној Гори  нема ни једног јединог Србина на функцији . Друго , они су се определили одавно и сада су страни држављани у Србији  .Они су  оне гује у недрима које треба раскринкати и отерати паљењем крпа у њихове камењаре да више у Србији не спроводе акције насилног и ненасилног покрштавања и католичења Срба . Извињавам се часним Србима из Црне Горе , који су и сами окупирани од стране тиранина и страних сила. Србин на челу Србије ! Србин да се пита . А за  брата Србина Братислава Дикића - СЛОБОДА! Јер: - СВИ СМО МИ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ !


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 А шта ће рећи оне недојебане жене из невладиних организација заболе ме уво , јер такве искомплексиране ругобе , позеленеле од буђи  ,и америчких новчаница , ни један нормалан мушкарац не би ни преко поњаве , ни за брдо карамела . Залуд јаучу по улицама пљујући Србе . Не јебу Срби ни живу силу , а камоли  ни акрепе ! Сви за једног , један за све ! Како рече Свети Сава : - Само слога Србина Спасава ! Уједините се Срби против тиранина .... Слобода за Дикића , јер је наше горе лист ,  раскринкати лажне гусларе који имају својих десет црногорских заповести , док Срби имају Десет Божијих Заповести , А једна од њих гласи : - НЕ СВЕДОЧИ ЛАЖНО НА БЛИЖЊЕГА СВОГА ! Судећи по свему што се одигравало последњих деценија , Црногорци су проверени лажови !  Шака јада продата са шаку долара . Попушена лула Мила дуванкесе и ратна секира Запада. Заборавили Црногорци да ми имамо наше гусларе попут Филипа Вишњица , а да би гуслали и певали о србској слави , прво морају да буду слепи, попут Вишњића или Јустиције , па ако су спремни да изгубе свој вид ,за свој род и престану да буду одрод и изрод ,  нек гуде до миле воље .

 

 Чак и на црногорским сахранама обичаји су за чуђење, поједини унајмљују професионалне нарикаче да им оплакују покојника. Немају сузу ни за најрођенијег. На србским гробовима  се плач и јаук чује  . Они заплачу крокодилским  сузама само кад се увлаче Ујка Сему, додворавајући се за доларе .  У Србији за такве постоји изрека - јебали би се за динар , ма за петопарац . Све ће Милогорци урадиди зарад  својих интереса и  гузица и нагузити се Западу ако треба и распродати србску теритоторију Шиптарима , ако треба …. Нек ти је за наук -.Србијо! После проглашења Независног Косова од стране  Црне Горе , јасно ти је коју си гују у недрима чувала  и ког си пса ранила да те уједе и забоде нож у леђа и срце - Косово ! Не пса, то је преблага реч ,  него џукелу ...

Семе им се издајничко затрло ! И семе и племе , камен на камену да не остане кад кидишу на Православне Србе !

СЛОБОДА ЗА ДИКИЋА ! Јер : - СВИ СМО МИ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ !

 


 

 

http://www.koreni.rs/svi-smo-mi-bratislav-dikic/Славица Јовановић новинар и књижевник

Петицију потпишите овде 

 

 Слобода за Србина Генерала Полиције др Братислава Дикића !
https://www.petitions24.com/183037

  • Извор
  • Славица Јовановић


Коментара (2) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ


 Амерички председник Доналд Трамп назвао је Европску унију "непријатељем" Сједињених Америчких Држава, а председник Европског савета Доналд Туск поручује да су ЕУ и САД најбољи пријатељи, те да онај...

Француска – Хрватска 4:2 (2:1). Фудбалери Француске други пут у историји постали су шампиони света, пошто су на стадиону "Лужњики" у спектакуларном финалу савладали Хрватску. "Триколори" су поновили подвиг...


Ђоковић – Андерсон 3:0 (6:2, 6:2, 7:6). Новак Ђоковић је освојио четврту титулу на Вимблдону. У финалу је оправдао улогу фаворита и савладао Јужноафриканца Кевина Андерсона. Новак ће се...

Председник Русије Владимир Путин учествовао је у церемонији симболичне предаје домаћинства Катару за одржавање следећег Светског првенства у фудбалу.


Председник Русије Владимир Путин очекује да ће односи Русије и Француске кренути путањом позитивног развоја, превазилазећи потешкоће и успостављајући инструменте сарадње. „Постепено се обнављају нормални механизми с


Остале новости из рубрике »

BTGport.net - у1
Грбови општина Републике Српске.

СЛИКА СЕДМИЦЕ

Одвикавање од пушења
WEB SHOP

ДјЕВОЈКА ДАНА