BitLab хостинг
Почетна страница > Новости

Зашто Министарство здравља не реагује?

12.02.2012. год.
После низа медијских извештаја о деловању др Зорана Јовановића из КЦ Србије, његовим кривичним и прекршајним делима, управа КЦ Србије решила је да му уместо отказа одреди меру премештаја из једне у другу зграду КЦ Србије, решење о премештају др Зоран Јовановић је одбио да прими и још увек је на Клиници за пластичну и реконструктивну хирургију.
 Лекарска Комора је прекршила сопствене прописе тиме што др Зорану Јовановићу није одузела лиценцу за рад,  а иза свега стоји подршка новог синдиката здравства овом преступнику.

 
На овом порталу, су изашла већ два текста о дешавањима на Клиници за пластичну хирургију.  Директор КЦ Србије др Ђорђе Бајец раније дао му је само опомену пред отказ када је пребио радницу клинике Снежану Реџеповић.

 
Специјализант из Пожаревца и специјализанткиња из Црне Горе 2009. су ухватили на делу др Зорана Јовановића како спроводи обредни ритуал у амбуланти клинике са главном сестром амбуланте, пожалили су се директору,  али је одмах уследио допис из новог синдиката здравства како су то лекари који нису у радном односу и како треба да се изврши контрола рада клинике што је др Ђорђе Бајец урадио,  иако су сви знали да се др Зоран Јовановић служи новим синдикатом здравства за махинације.

 
Чланови новог синдиката здравства са клинике више пута су пробали да га смене 2008. и 2009. године,  али без успеха, јер иза њега су били председник синдиката Мркић и његов помоћник Јанковић. Запослени клинике обраћали управи КЦ Србије,  али без успеха,  па је др Зоран Јовановић почео да вређа, прети и пребија некажњено по клиници. 

 
Запослени су састављали анонимне дописе са доказним материјалом,  али без реакције управе и правне службе КЦ Србије.

 
 
Проф. др Миодраг Цолић је трајно напустио клинику, његов заменик др Лазовић је пребачен на Другу хируршку,  а највећи Јовановићев опонент др Здравко Петковић је добио отказ. Све медицинске сестре и радници обезбеђења који су му се супротстављали пребачени су са клинике у друге делове КЦ Србије. Нови директор др Милан Тодоровић и нова главна сестра клинике Драгана Бјелчић у спровођењу ритуала затекли у др Зорана Јовановића са главном сестром амбуланте и нису их санкционисали, већ је Драгана Бјелчић рекла главној сестри амбуланте да не може да верује да и она учествује у тим обредима. Када је Доц. др Милан Јовановић снимио ритуал који је др Зоран Јовановић спроводио са пацијентом Јовом Милушићем кога је др Зоран Јовановић три године сакривао у клиници,  од правосудних органа, покренута је коначно иницијатива за разрешење ове криминалне групе организоване по принципу секте. Пацијент Јово Милушић је после неколико текстова листова Политика, АЛО и Пресс избачен са клинике а др Зоран Јовановић коначно смењен са места начелника службе.

 
Ритуали су настављени, пацијенти и особље малтретирано. Административни радник Милан Д. показао главној сестри хируршког блока да му свакодневно у паузи неко вади траку из писаће машине и од ње прави црну ружу. Тако се дошло до сазнања која је секта у питању, али административни радник није заштићен већ је даље малтретиран да би на крају био пребијен и отпуштен из радног односа под оптужбом да неће да ради у просторијама и са људима који су га тукли. Коначно и поред свих смицалица из новог синдиката здравства др Зорану Јовановићу одређен је премештај из клинике уместо отказа, а заштитио га је нови синдикат здравства, докле!?
Коментара (19) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Председник Владимир Путин препоручио је Државној думи да припреми за разматрање на пролећном заседању нацрт закона којим се забрањује јавно идентификовање улоге СССР-а и нацистичке Немачке, наводи се на...


Секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев разговарао је телефоном са помоћником америчког председника за националну безбедност Џејком Саливаном о продужењу Споразума о смањењу стратешког наоружања и развоју сарадње двеју...

  Стручњаци су започели рад на продужењу Споразума о стратшеком офантивном наоружању (СТАРТ 3)., саопштила је портпарол Министарства спољних послова Марија Захарова у етеру ТВ канала "Русија 24".


Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић саопштио је, на Твитеру, да је потписао Указе о проглашењу закона након што их је Скупштина поново изгласала 20. јануара 2021. године.

Председник Владимир Путин, у контексту суботњих неодобрених протеста у Руској Федерацији, подсетио је на пример нереда у Сједињеним Америчким Државама, где се учесницима заузимања Капитола прети казнама од 15...


У Хали 3 Београдског сајма данас је отворен још један пункт за вакцинацију против коронавируса, који има 24 кабине за лекарске прегледе и 28 кабина за вакцинацију.


Остале новости из рубрике »
BTGport.net - у1
Срећни новогодишњи и божични празници

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА